Gschwindt –kastély-látogatás: az utolsó, praktikus információk

A mai napi bejárás alapján a következő kiegészítő információkat adjuk:

1/ A kastély autón Budapest felől a sztráda melletti velencei MOL kútnál letérve a rajzon látható nyomvonalon, az Ország úton kelet felé tartva érhető el. Tessék lassan hajtani és nézelődni! A Templom –közi buszmegállótól gépírólap-méretű lapokon eligazító táblácskák jelzik a kastély valamikori gazdasági bejáratához vezető utat- itt lehet bejönni!

terkep

Nagyításért kattints a képre!

2/ Székesfehérvár felől ugyanez: szintén a MOL –kútnál kell letérni az Ország útra. A többi ugyanaz.

webre

3/ Vasúti közlekedés esetén a csatlakozó helyijárat 12.55-kor indul. A Templom közi megállónál leszállva szintén a kis táblákat kell követni kelet felé, majd a növényvédelmi állomásnál balra fel, majd megint balra a táblák mentén.

4/ A részvétel nem előzetes regisztráció-köteles. A felszínes eddigi visszajelzések alapján a 14 órai fordulóra jönnek többen, ezért kérjük, aki teheti, 15 órára jöjjön!

5/ A belépés ugyanakkor  regisztráció-köteles. Belépés előtt nyilatkozni kell arról, hogy a résztvevő vállalja a baleseti kockázatot. Ellenkező esetben ne jöjjön (gyere)! Nyilatkozni a bejáratnál kell.

6/ Még egyszer, sokadszor jelezzük, hogy amatőrök vagyunk, nem rendezvényszervezők! Önökkel, Veletek örülünk ennek a lehetőségnek, de fogadják, fogadjátok el a NAGYON SZERÉNY kiszolgálást!

7/ Pénteken várhatóan éjjelig dolgozom, nem tudok írásban válaszolni az esetleges kérdésekre. Telefont is nehezen tudok felvenni. Mindenkit kérek, találja fel magát!

Üdvözlik az érdeklődőt:

a szervezők

(itt és most: Fehér Árpád)



Kategóriák:Uncategorized

Hozzászólás