“Szolgálati közlemény” Gschwindt kastély-ügyben

Kedves Érdeklődők!

Tegnap és ma többen megkerestek különböző szervezési kérdésekkel, melyekre töredékesen tudtam válaszolni. Ez most egy bemelegítő kísérlet.

1/ A többi szervezővel ma és holnap mailben felveszem a kapcsolatot, hogy az Önök által a telefonon és a blog hozzászólási rovatában felvetettekre valamiféle választ adjunk. A lenti kérdésekben pl. a többiekkel közösen igyekszünk dönteni. Szeptember 21-ig még kétszer találkozunk. A véleményváltoztatás jogát fenntartjuk. Kérem, -egyelőre nincs jobb ötletem- a blogomat kövessék annyira, hogy követhető legyen a szervezés. Remélem, valahogy a többiek is beszállnak a tájékoztatásba. Civilek vagyunk, munka után foglalkozunk a hobbinkkal és csekély a rendezvényszervezési rutinunk. “Fapados” szolgáltatásokra tessenek számítani!

2/ Egyelőre nem tervezzük előregisztráció bevezetését. Ennek akkor lesz értelme, ha a két alkalomra (14 és 15 óra) 50-50 főnél nagyobb érdeklődő-létszám várható. Ennek becsléséhez jól jönnek a visszajelzések, pláne a tervezett látogatási időponttal. Egyelőre az arpad.feher1@gmail.com-ra vagy a blog hozzászólási mezőjében kérek ilyeneket. Később esetleg kitalálunk valami jobbat.

3/ Ma több érdeklődést kaptam a kastély tömegközlekedéssel való megközelítéséről. Sajnos, vasárnap csak a Népliget Buszpályaudvarról Velence Templom-köznél megálló 10.40-kor induló, 11.40 körül érkező busz jöhet számításba, ami történetesen a kastély kerítésénél tesz le, viszont közel két és fél órányit kellene várni. A vasúti közlekedés+helyijárat kombinációnak utána kell néznem, vidéken nem olyan egyszerű a helyijáratú busz csatlakozási hajlandóságát ellenőrizni.

4/ Érdekelne minket, hogy mi érdekli a programban (jobban) Önöket! Hauszmann munkássága? Maga a kastély? Alkalmi kirándulásnak szánják a tónál és a kastély a program része?

A többi szervező nevében is üdvözli az érdeklődőket:

Fehér ÁrpádKategóriák:Uncategorized

1 hozzászólás

  1. Végigolvastam a kastély látogatásáról szóló írásokat. Nagyszerü kezdeményezés, ami hozzájárulhat elhanyagolt építészeti értékeink megmaradásához. Gratulálok az ötletgazdának és a közreműködőknek, akik valószínüleg szabadidejüket áldozták a nemes cél érdekében! Volt már nekem is alkalmam egyszer körbejárni e gyönyörű építményt és szomorkodni elhanyagolt állapota miatt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: